Yritys

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy on vuonna 1995 perustettu siivousalan yritys. Toiminnassamme korostuvat osaaminen, laatu ja luotettavuus.
Perustamme on aina asiakaslähtöisyys. Haluamme tunnistaa asiakkaan tarpeet aidosti kuunnellen ja tarjota tarpeen mukaan räätälöityjä palveluratkaisuja.

KTN-Kiinteistöpalvelut Oy:n toiminta-ajatus ja arvot

Toiminta-ajatusKTN20_leima
Toiminta-ajatuksemme on tarjota asiakkaille heidän arvojaan ja toimintaansa tukevaa kumppanuutta motivoituneen, ammatti- ja asiakaspalvelutaitoisen henkilöstön toteuttamana, jolloin asiakkaan resurssit vapautuvat oman liiketoiminnan hoitamiseen.
Asiakaslähtöisyys
Kuuntelemme asiakkaiden tarpeita ja toiveita, jotta pystymme tarjoamaan heille yksilöllistä ja laadukasta siivouspalvelua.
Ammattitaito
Panostamme henkilöstön suunnitelmalliseen ja jatkuvaan ammatilliseen koulutukseen yhteistyössä alan oppilaitosten kanssa ja seuraamme alalla tapahtuvaa kehitystä.
Vastuu
Otamme vastuun lupauksistamme asiakkaillemme, toisillemme ja ympäristölle. Toimimme työssämme laadukkaasti tekemällä sen, mitä olemme luvanneet.
Tehokkuus
Teemme työmme tehokkaasti ja taloudellisesti käyttämällä parhaimpia työvälineitä ja -menetelmiä ympäristönäkökulman huomioiden.

 

  vastuullinen-yritys    luotettavakumppani2015    suomalainen_vastuunkantaja_logo_2015    Menestyjä_Merkki_2015_originaali_150x150mm